Alla inlägg den 26 september 2009

Av Annika - 26 september 2009 20:31

Då har jag under kvällen fått igång syendet och understommen till livet är nästan klar, när jag upptäcker att jag skurit ut en del fel... Ena sidstycket har jag vänt på och måste såleds göra om. Det innebär att jag måste köpa lite mer bomullstyg imorogn för att kunna fortsätta.


Medan jag sitter och klurar på hur jag skall ågärda felet, så hör jag hur det börjar fräsa ilsket bakom symaskinen! Första tanken är: "Helvete! Nu har jag ställt ljuset för nära något!!" Har ett tänt stearinljus på bordet som jag använder för att smälta ändarna på rigelinbanden på vartefter jag klipper till dem och syr i dem i stommen. Flyger upp och ser hur det blixtrar och fräser ur kontakten på symaskinen!! Sliter ut kontakten. Nu börjar det ryka UR maskinen. Sliter tag i maskinen, vräker upp dörren och hivar ut maskinen på gräsmattan, med andra handen har jag fått med mig brandsläckaren som stod på golvet innanför altandörren! Det ryker ur maskinen, jag är beredd att dra sprinten ur släckaren och för min inre syn ser jag hur maskinen drar en sista suck och röken börjar avta. Min symaskin har brunnit upp.


Crap. Vad gör jag nu?


//Annika

Av Annika - 26 september 2009 16:15

De beställda skorna kom med posten igår - de är supervackra!En underbar ljusrosa färg, en perfekt höjd på klacken, ljuvlig form - o så är de för trånga! Storleken är det inte fel på, men mina fotvalv är något högre och det gör att de skär in mitt på foten! Så det är med stor sorg jag inser att jag blir tvungen att skicka tillbaka dem.


Lelle, min älskling, tog mig i handen, hivade upp mig på hojen och körde in till stan - beredd på att få ägna hela dagen åt att springa runt i oräknerligt antal affärer i jakt på ett par skor till nästa lördag. Skoaffär ett gick vi ut ifrån direkt. Skoaffär två: där på hyllan stod de! Dem jag egentligen letat efter hela tiden! Ett par purpurfärgade satinskor med slät klack, öppen tå och rosett fram! Dessutom var de i rätt prisklass! Vilken flax. Tyvärr fanns de inte i halvstorlekar, men jag köpte gel-inlägg i halvsula och för häl, så att de skall sitta perfekt. Klacken var kanske något högre än jag från början tänkt mig, men det skall nog gå bra i och med att jag skall ha gel-inläggen. SÅ nu skall jag sätta mig vid symaskinen och ta itu med klänningen.


//Annika

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15 16
17
18
19 20
21
22
23 24 25 26 27
28 29 30
<<< September 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok!

Hundkojans länkar

Inredningslänkar

Trädgårdslänkar

Renoveringslänkar


Ovido - Quiz & Flashcards