Alla inlägg den 25 juni 2011

Av Annika - 25 juni 2011 20:30

Idag har jag röjt uterummet. All skit som stått där ute är omhändertagen. Med undantag för en trave kartonger och ett datorbord. Som inte är mina. Snart bortskänkes innehållet till bäst behövande. Flugor (sådana man sätter på änden av en fiskelina), vinterjackor, crosshjälm och ryggskydd, diverse medaljer från Kosovo, foton, husgeråd och så vidare. Mängder med kablar och musikelektronik (tror jag det är) finns oxå.


Jag har rivit den gamla bänken och istället fått fixat dit den där sängen jag länge planerat att förvandla till soffa/liggplats/sittplats. Ett embryo är skapat idag. Sopat, dammsugit, slängt. Burit, hämtat, burit ner, tagit fram, stoppat undan, sorterat. Det är verb som är flitigt använda idag. Utöver svordomarna över diskmaskinen. Jag tror den har lagt av. Apropå något helt annat.


Några bilder på själva uterummet tänker jag inte förära er med idag. Tvätten hänger på tork. Ni får få bilder på det imorgon istället. Jag vill få upp gardinerna först. Kanske hittar jag fler kuddar som får pryda soffan/sängen.


Idag får ni istället kika på vad som blommar hos mig nu.


Vit pion i full blom.



Röd klätterros i entrén. Lite osäker på sorten, någon som är mer säker? Och ja, färgen är verkligen så maffig! Den fullständigt poppar ut ur det gröna i omgivningen.

Rosa pion i full blom och MASSOR av knoppar som är på väg.

Dammen den 25:e juni. Min älva har flugit hit.

Närbild på den akviljea jag frösådde förra våren.


/Annika

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2 3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26
27
28
29 30
<<< Juni 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok!

Hundkojans länkar

Inredningslänkar

Trädgårdslänkar

Renoveringslänkar


Ovido - Quiz & Flashcards