Alla inlägg den 24 juni 2009

Av Annika - 24 juni 2009 22:34

Idag tog vi oss ork att ta med flickorna in till stan och ett snabbt besök på Engelska tapetmagasinet.

Ida's val av tapet till "sitt" rum visade sig vara minst lika bra i verkligheten som på nätet. Kanske att den är lite uttryckslös... Leias val var mer färgfullt än man kunnat föreställa sig. Den gröna var verkligen... knallgrön. De där två är verkligen varandras motsatser. Fascinerande att de går så bra ihop. Däremot hittade hon en annan - som vi från början haft i åtanke till hallen - men jag känner att vi kan hitta något annat dit ifall hon hellre vill ha den. Woods från Cole & son. Hellre den än den knallgröna kanske. Till vårt sovrum är vi fortfarande inne på den från Osborn & Little, som jag la in går.


Till hallen hittade vi då en annan lite rolig... eller ja, vi hittade givetvis MASSOR med fint, men en med grå-blå botten och tranor med turkos-blått gillade vi allihopa.


Vi hittade även flera fina till vardagsrummet - vilket dock inte skall görs än på långa vägar, men det är roligt att titta.


Sammantaget kan vi konstatera att vi skall satsa på laminatgolvet med den gråare tonen. Den är lättare att kombinera olika val av tapeter till. Det gör att vi även börjat fundera på att välja en gråare nyans till golvet i badrummet än vi först tänkt. Den kalla tonen som följer med grått har en tendens att förstora, medn varma toner förminskar. Det sistnämnda vill vi definitivt inte. 

Tidigare månad - Senare månad

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17 18
19
20
21
22 23 24 25 26
27
28
29
30
<<<
Juni 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok!

Hundkojans länkar

Inredningslänkar

Trädgårdslänkar

Renoveringslänkar


Ovido - Quiz & Flashcards