Alla inlägg den 5 juli 2012

Av Annika - 5 juli 2012 08:46

Då har även Bailey flyttat. Kerstin, Henrik, Johan och Zammie var här och hämtade en efterlängtad kille. Zammie var förbryllad över valparnas aktivitet och visste inte riktigt hur han skulle hantera attackerna från de tre. Så han gjorde vad han kunde för att undkomma dem, för att i nästa stund kila efter dem för att kolla vad de skulle hitta på härnäst.


 

Snygg kille. Att stå var inga problem.

 

 

Att sitta still därmot var pestigt.


Bailey är något lugnare än Gustav, men har har mer integritet och talar tydligt om när han inte håller med om något. Det tror vi kan bli bra i kombination med kusinen Zammie. Han har en tydlig av och på-knapp och går undan och lägger sig på egen hand när tillvaron blir för stojig. Det är honom och Lucy man fått gå omkring och leta efter. Det stora hobbyn är dock trädgård. Vi har numera ett gigantiskt hål söder om en funkia - till följd av Bailey. Jag har även fått eminent hjälp med att gräva upp en ölandstok.


Han har jättefina vinklar både bak och fram och kallas inte för intet "herr Haka". Alla valptänder på plats och bettet helt korrekt. Bailey är en kompakt kille med lika snygg svans som sina andra syskon. Det skall bli jätteroligt att få se den här killen utvecklas och jag är övertygad om att vi kommer att se honom i utställningsringen. Då får man hålla utkik efter Sine Cera Stetson Shiner.


Lycka till önskar vi familjen Eliasson. Vi har redan fått rapporter om att Bailey sover och äter som han skall och badar i vattenskålen...


//Annika

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Juli 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok!

Hundkojans länkar

Inredningslänkar

Trädgårdslänkar

Renoveringslänkar


Ovido - Quiz & Flashcards