Alla inlägg den 31 augusti 2011

Av Annika - 31 augusti 2011 22:45

Fredagkvällen ägnades åt bad av utställningspudlarna. Ett dopp i bäcken gjorde att det definitivt behövdes. Pumba kan tydligen inte dricka om han inte står i vattnet.   På löpande band badades och fönades de två. Lördag morgon styrde vi stegen mot Eskilstuna. Ett BLÖTT Eskilstuna. Det var så fuktigt att det räckte man öppnade bagageluckan så krullade sig pälsarna. Där fick man för det digra arbetet kvällen innan. En fjärdedel av ringen låg under 4 cm vatten. Vi lyckades hitta en torr tältplats. Regnet strilade ner. CityPets monter låg under vatten. Mina vita Converse blir aldrig vita igen.


Lilo fick en slät excellent och Pumba blev 3:e bästa hane.


Vi styrde kosan mot Ingela i Katrineholm och lite vila. Natten innan hade blivit sen. Alldeles för sen. Fick ett par timmars välbehövlig vila i Ingelas gästrum och en kalasmiddag med lövbiff. Därefter började ombadandet av hund. Ja, man är galen som håller på med det här. Jag som inte ens har en egen hund att ställa...


Söndag morgon klev vi återigen upp i ottan och styrde mot Norrköping. Ett LERIGT Norrköping. Hittade relativt torr tältplats. Lilo fick återigen en slät excellent och Pumba blev 2:a bästa hane med reserv-cert och reserv-cacib. Rosetterna fick man köpa om man ville ha. För ck fick man välja en plastpryl. Kass.


Vi packade ihop och åkte hemåt. Söderut. Gjorde ett fikastopp hos Ulla Balinder-Johansen på kennel Bobrow's i Ödeshög för att kika på Tyson. Behöver jag ens säga att jag är stormförtjust? Vilken mysig kille!   


Efter det åkte vi ner till Gränna och Brahehus. Satt vid ruinen och betraktade eftermiddagssolen över Visingsö från en klippa innan vi begav oss slutligt hemåt. Köpte med oss sushi och stupade i säng. Bara för att bli väckta av klockan när den slog 06 på måndag morgon...


//Annika

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2 3 4 5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Augusti 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok!

Hundkojans länkar

Inredningslänkar

Trädgårdslänkar

Renoveringslänkar


Ovido - Quiz & Flashcards