Alla inlägg den 9 juli 2011

Av Annika - 9 juli 2011 00:06

I fredags (för en vecka sedan) började tanken larma. Lagom till att Anna och Milla kom in genom dörren... Det måste vara något med vibbarna ifrån Anna som gör detta...


På tisdagen tog vattnet slut. Dessutom. Utomhuskranen stod öppen sedan i söndags. Växthusväxterna är välvattnade...


Först på torsdagens eftermiddag kom de och tömde tanken. Inte utan tjat. Kan berätta att det varit stopp i nästan två dagar vid det laget... Tur i oturen att mor var i Finland och vi kunde duscha där. Milla har halvtrauman efter att ha tillbringat en vecka i Göteborg. Jag har hunnit se till att flickorna tömt sina besparingar dessutom. Shopping är ju onekligen något som är rätt inkomstkrävande så här i juli. Rea i all ära, men det brukar medföra stora utgifter ändå. Speciellt för Milla och Anna. Vi har nog shoppat näst intill utan avbrott i tre dagar. Själv  har jag idag faktiskt hittat ett par snygga shorts, en ursöt halv"ljuvlig" klol och ett linne. Rubbet för 448 kr. Gillar när Outleter har REA.


Vattnet återhämtade sig ett tag där. Men inte längre än att när tanken väl var tömd och vi hade kört två maskiner med disk, en maskin med tvätt och tre duschar idag så har nu brunnen sinat. Får stänga av pumpen under natten så det hinner rinna till lite.


Det ÄR roligt att ha hus. Det ÄR roligt att ha hus. Framför allt är det roligt att få vänner på besök. Vänner som har förståelse för och överseende med det enkla liv en annan försöker leva. Vänner som KAN skratta åt olägenheterna. Det kan Anna. Det är jag glad för.   


//Annika

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24
25
26
27
28 29 30 31
<<< Juli 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok!

Hundkojans länkar

Inredningslänkar

Trädgårdslänkar

Renoveringslänkar


Ovido - Quiz & Flashcards