Alla inlägg den 29 juni 2012

Av Annika - 29 juni 2012 13:59

Då har nästa valp tagit klivet ut i verkligheten. Puma flyttade idag med Kerstin och Marianne och skall bo inne i stan. Dock börjar livet och tillvaron med en låååång sommar på en av öarna utmed den Bohuslänska kusten. Puma kommer vi förhoppningsvis se en hel del av då hon skall klippas av Anna och då Pumas mammor redan börjat fundera på om det inte vore kul att få följa med på utställning. Det är vi jätteglada för.


 

Puma var inte riktigt överens om tilltaget att man skulle stå ordentligt på trimbordet och bli fotograferad idag...


 

Däremot var det inga problem att posa sittande.


Puma är en fröken med en hel del humör och som förgyllt våra dagar med massor av upptåg. Hon är den som varit störst i kullen. När syskonen inte gjort som hon önskat har hon helt frankt satt sig på dem. Hennes mattar har fått med sig att det blir tydliga regler som gäller för den här damen och det är något som passar familjen fint.


Hon är lite högbent med en fin svans och svansansättning och bra bakbensvinklar. Mörka fina ögon, låånga öron och en fantastiskt fin haka. Alla valptänder har fått fint med plats i den käken. Välknutna ordentliga tassar och över lag en rejäl tjej med massor av pondus.


Vi önskar Kerstin och Marianne lycka till och vet att vi snart kommer att få rapporter om livet och tillvaron på landet för Sine Cera Charleston Cloche.


//Annika

 

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok!

Hundkojans länkar

Inredningslänkar

Trädgårdslänkar

Renoveringslänkar


Ovido - Quiz & Flashcards