Alla inlägg den 23 september 2011

Av Annika - 23 september 2011 17:44

Tänkte slänga in några ord om agilitylägret vi var på sista helgen i augusti. Tyvärr har jag inte några överdrivna mängder bilder ifrån tillställningen. Har precis ögnat igenom mina egna och skall nu försöka hitta ett bra sätt för alla deltagare att dela bilderna sinsemellan. Därefter har jag kanske några fler att delge.


Nåväl Fredag den 26e inträffade och efter besöket hos Västra Djursjukhuset för ögonlysning packade vi ihop oss och begav oss över på Hisingen. Det var vår första anhalt - att lämna av Pumba på kollo hos Anki över helgen. Tarz och Vilda blev kvar hemma med Leia och Ludvig. Nästa var att ta sig in till stan igen... en fredag kvart i 4... gissa hur bra det gick? Inte så värst. Utanför Handels satt Ella o Melle och Amanda o Wille och väntade i säker 20 minuter på oss utöver avtalad tid. Vi tryckte in all packning i bilen och lyckades med det konststycket trots att vi fick åka utan takbox. NÅGON har lagt takboxnyckeln och beslgen på ett så bra ställe att jag inte hittade dem.


Sedan styrde vi hjulen mot Växjö.


På Evedals camping mötte vi några timmar senare upp hela agilitysällskapet med Jossan och Gunilla i spetsen och med instruktörerna Pernilla och Annika. Anna och Lili skulle delta i nybörjargruppen för Pernilla och jag och Tin vässade våra tävlingsambitioner i gruppen för Annika Ingvarsson.


Det går inte att sammanfatta en så händelserik helg på ett blogginlägg... Hem åkte vi på söndagen. Med mig i bagaget hade jag en trött TinTin och en bekräftelse på att den hunden kan gå hur långt som helst. Hans matte skall bara lära sig att hänga med i svängarna.


 


Man kan hoppa över hinder trots att man är utställningschampion.  


//Annika

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok!

Hundkojans länkar

Inredningslänkar

Trädgårdslänkar

Renoveringslänkar


Ovido - Quiz & Flashcards